header-startpage

Bra boende för alla

Vi har lägenheter och fastigheter över hela Sverige som passar alla, från slott till koja med rimliga hyror. Bra boende för alla.

Inga matchande städer eller områden

Söker du lokal? Läs mer här

Populära länkar

bumper-example2

Om oss

Våra fastigheter är till för alla. Singel och familj. Gammal som ung. Alla lägenheter är lika olika som de som bor i dem. Våra fastigheter är inte alltid helt nya men vi tar hand om, uppdaterar och hållbarhetsäkrar Sveriges åldrande fastighetsbestånd.

Vårt mål är att erbjuda attraktiva och hållbara bostadsmiljöer för alla där man trivs och känner sig trygg.

Läs mer

henry-be-IicyiaPYGGI-unsplash

Hållbara bostäder för alla

Att bara bygga nytt utan att ta hand och förbättra fastighetsbeståndet som redan finns tycker inte vi är hållbart.

Vi vill bidra till ett bättre samhälle, med trygga hem och hållbara bostadsmiljöer. Hållbarhetsarbetet är en integrerad del av vår verksamhet och utgår från två huvudområden: hållbara bostadsmiljöer och ansvarsfullt företagande.

Vi finns i hela Sverige

Aktuellt

jakob

Så spar vi vatten i Nyköping

En läckande toastol kan läcka upp till 1,5 kubik vatten per dygn. 1,5 kubik vatten per dygn motsvarar ca 2 pooler med vatten per...

Läs nyhet
SONY DSC

Vi finns i flera orter!

Vi är ganska nya, så du kanske inte känner till oss. Neobo heter vi och vi är ett bostadsbolag med lägenheter och lokaler i hela Sverige. Nästan. Vi jobbar mot ett Bra boende för alla.

Läs nyhet här
Malin-Axland

Möt vår hållbarhetschef

Malin, vad är hållbarhet för Neobo? Det är helt centralt. Vi förvaltar bostadsfastigheter, med ett tydligt ansvar att utveckla trygga,...

Läs nyhet

Vanliga frågor

Har du sökt en lägenhet? Eller vill du veta hur det går till? Här hittar du vanliga frågor och svar för dig som sökande!