Skip to content

Sommarjobb – Uthyrare till Karlstad & Karlskoga

Vi söker dig som vill ha en serviceroll där man skapar relationer, hittar lösningar och är en fena på administration. Du är en kommunikativ person med god samarbetsförmåga som arbetar prestigelöst, självständigt och målinriktat, du sätter kundens behov i fokus och agerar snabbt och effektivt utifrån det. Du har även en förmåga att lösa praktiska fel som dyker upp då det kan förekomma felavhjälpande underhåll i tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom bostadsuthyrning/fastighetsförvaltning.

Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift samt har god systemvana och helst erfarenhet av olika fastighetssystem.

För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring. B-körkort är ett krav.

 

Tjänsten:

Nu söker vi en bostadsuthyrare som kan förstärka vår förvaltning i sommar, juni till augusti eller enl. ök. Som medarbetare i vår förvaltning kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med administration, så som kontraktsskrivning, hantera uppsägningar, lägenhetsbesiktningar och i viss mån felanmälningar m.m.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa kunder, ställs det krav på att du är både social, professionell och brinner för att leverera bra service.

Ansökan:

Din ansökan skickar du till jobb@neobo.se senast den 2024-03-31, ämnesraden märker du med ”Sommarjobb”. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

För frågor är du välkommen att kontakta Marcus Dahlberg, marcus.dahlberg@neobo.se

 

Om anställningen

Lön: Enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månads-, vecko- eller timlön.